- ZAMÓWIENIA PUBLICZNE
- Umowy na dostawy i usługi
Obsługa gastronomiczna XXXVII Jarmarku Wielkanocnego 1 kwietnia 2012 roku
nowa podstrona, dodana 2012-02-24
W dniu 1 kwietnia br. w godz.10.00-18.00 w Muzeum Wsi Opolskiej w Opolu zorganizowana zostanie doroczna impreza folklorystyczna pn. „XXXVII Jarmark Wielkanocny”.
W roku 2011 w imprezie wzięło udział prawie 14 tysięcy osób. Od kilku lat
w zależności od pogody frekwencja utrzymuje się na poziomie ok. 10 tysięcy gości.
W związku z powyższym zapraszam do współpracy w zakresie obsługi gastronomicznej,
w ramach której oczekujemy zabezpieczenia gastronomicznej strony imprezy poprzez:
w zależności od pogody frekwencja utrzymuje się na poziomie ok. 10 tysięcy gości.
W związku z powyższym zapraszam do współpracy w zakresie obsługi gastronomicznej,
w ramach której oczekujemy zabezpieczenia gastronomicznej strony imprezy poprzez:
1. Przygotowanie i ustawienie stoiska gastronomicznego na terenie Muzeum wraz z zapleczem w postaci 200 miejsc siedzących do konsumpcji- stołów, ław, zadaszenia oraz koszy na śmieci itp.
2. Przygotowanie i prowadzenie sprzedaży posiłków, które obejmować będą:
- dania z grilla: szaszłyki, kiełbasy, steki, golonkę, krupnioki, karczek, kurczak, ziemniaki zapiekane w ziołach.
- dania z grilla: szaszłyki, kiełbasy, steki, golonkę, krupnioki, karczek, kurczak, ziemniaki zapiekane w ziołach.
- potrawy śląskiej kuchni regionalnej: rolady, kluski z modra kapustą, żurek.
- tradycyjne dania kuchni polskiej: bigos, flaczki, fasolkę po bretońsku,
pierogi, placki ziemniaczane, chleb ze smalcem.
- tradycyjne dania kuchni polskiej: bigos, flaczki, fasolkę po bretońsku,
pierogi, placki ziemniaczane, chleb ze smalcem.
3. Stoisko typu Fast food oferujące: zapiekanki, frytki, hot-dogi, hamburgery.
4. Stoisko z watą cukrową, goframi i popcornem.
5. Napoje zimne i gorące: piwo, coca-cola, fanta, sprite, kawa i herbata.
Istnieje możliwość modyfikacji oferty o inne dania, ale tylko po wcześniejszym uzgodnieniu ich z organizatorem.
Jednocześnie informujemy, że niezależnie od powyższej oferty na terenie Muzeum podczas imprezy będzie miała miejsce degustacja chleba wypiekanego w piecu piekarniczym. Ponadto zostaną zaproszeni do handlu w tym dniu oferenci: wyrobów cukierniczych, orzeszków, pieczywa, miodu i produktów pszczelich, ziół, przetworów z aronii, olejów, wyrobów wędliniarskich i innych spożywczych produktów.
W przypadku zainteresowania naszą propozycją współpracy, proszę o przesłanie stosownej oferty w terminie nieprzekraczalnym - do dnia 16 marca br. W ofercie proszę określić wysokość deklarowanej odpłatności (netto+23 % Vat ) z tytułu udostępnienia miejsca na prowadzenie działalności gastronomicznej podczas Jarmarku. Mile widziany będzie opis prowadzonej działalności gospodarczej wraz z informacją o dotychczasowych obsługiwanych przez Państwa firmę imprezach plenerowych oraz fotografie stoisk.
W przygotowanej ofercie mogą Państwo zaproponować również rodzaj posiłków jaki Muzeum mogłoby zaoferować zaproszonym gościom, zespołom, pracownikom podczas przedsięwzięcia (ok. 150-200 posiłków, wydawanych na talon według wcześniejszych ustaleń: określone danie lub kwota do wykorzystania).
Zapraszamy do współpracy.
Podmiot udostępniający: | Muzeum Wsi Opolskiej w Opolu |
Informację wytworzył(a) lub za treść odpowiada: | Ewa Grodek |
Data wytworzenia: | 2012-02-24 |