- ZAMÓWIENIA PUBLICZNE
- Umowy na dostawy i usługi
Obsługa gastronimiczna VI Festiwalu Folklorystycznego
nowa podstrona, dodana 2011-07-06
W ramach obsługi gastronomicznej oczekujemy:
które obejmować będą:
kapustą, żurek itp.
- tradycyjne dania kuchni polskiej: bigos, flaczki, fasolkę po
bretońsku, pierogi, placki ziemniaczane, chleb ze smalcem, grochówkę.
- napoje zimne i gorące tj.: piwo , soki, kawa i herbata.
c) Przygotowanie około 100 porcji obiadowych dla zespołów folklorystycznych i obsługi imprezy.
W związku z tym, że impreza w swoich zamierzeniach ma promować kuchnie tradycyjną oczekujemy oferty która nie będzie zawierała fastfoodu.
Informujemy, że podczas trwania imprezy będzie miał miejsce finał regionalny XI edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo- Smaki regionów” organizowanego przez Urząd Marszałkowski Województwa Opolskiego oraz Opolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Łosiowie. Ponadto będą miały miejsce pokazy i degustacje produktów tradycyjnych, a w obrębie ekspozycji będą ustawione stoiska handlowe z wyrobami kuchni regionalnej.
Na oferty oczekujemy do dnia 15 lipca br. wraz z propozycją odpłatności za stoisko.
Podmiot udostępniający: | Muzeum Wsi Opolskiej w Opolu |
Informację wytworzył(a) lub za treść odpowiada: | Ewa Grodek |
Data wytworzenia: | 2011-07-06 |