Przejdź do treści strony Przejdź do menu Przejdź do wyszukiwarki Przejdź do mapy biuletynu
Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
Reset:
Lektor:

KOMPLEKSOWA OBSŁUGA GASTRONOMICZNA

nowa podstrona, dodana 2010-07-19

 

                
W związku z organizacją w dniu 3 października br.  imprezy plenerowej pn. XVI Jesienne Targi Sztuki Ludowej. Targi Pszczelarskie, zapraszamy firmy gastronomiczne do składania ofert na kompleksową obsługę gastronomiczna w ramach której oczekujemy zabezpieczenia poszczególnych imprezy poprzez:
 
1.      Przygotowanie i ustawienie 1 stoiska z dużą gastronomią wraz z zapleczem w postaci 200 miejsc siedzących do konsumpcji- stołów, ław, zadaszenia oraz koszy na śmieci itp.
2.      Ustawienie 2 stoisk z mała gastronomią w miejscach każdorazowo ustalanych z pracownikami Muzeum.
3.      Przygotowanie i prowadzenie sprzedaży posiłków, które obejmować będą:
- dania z grilla: szaszłyki, kiełbasy, steki, golonkę, krupnioki, karczek, kurczak, ziemniaki zapiekane w ziołach.
- potrawy śląskiej kuchni regionalnej: rolady, kluski z modra kapustą, żurek.
- tradycyjne dania kuchni polskiej: bigos, flaczki, fasolkę po bretońsku,
pierogi, placki ziemniaczane, chleb ze smalcem.
- stoisko typu Fast food oferujące: zapiekanki, frytki, hot-dogi, hamburgery.
                       - stoiska z watą cukrową, goframi i popcornem, napojami zimnymi i
                        gorącymi tj.: piwo, coca-cola, fanta, sprite, soki, kawa i herbata.
 
Oferty prosimy przesyłać na adres mail oraz fax: 774572349 do dnia 17 września br. 

Odpowiedzi na pytania dot. organizacji imprez udziela Dział Udostępniania i Edukacji pod numerami telefonu 77 457 23 49 lub 77474 30 21 (wew. 114,115, 214) lub mail: edukacja@mwo.internetdsl.pl

 
Podmiot udostępniający: MuzeumWsi Opolskiej w Opolu
Informację wytworzył(a) lub za treść odpowiada: Ewa Grodek
Data wytworzenia: 2010-01-25