KOMPLEKSOWA OBSŁUGA GASTRONOMICZNA
nowa podstrona, dodana 2010-07-19
W związku z organizacją w dniu 3 października br. imprezy plenerowej pn. XVI Jesienne Targi Sztuki Ludowej. Targi Pszczelarskie, zapraszamy firmy gastronomiczne do składania ofert na kompleksową obsługę gastronomiczna w ramach której oczekujemy zabezpieczenia poszczególnych imprezy poprzez:
1. Przygotowanie i ustawienie 1 stoiska z dużą gastronomią wraz z zapleczem w postaci 200 miejsc siedzących do konsumpcji- stołów, ław, zadaszenia oraz koszy na śmieci itp.
2. Ustawienie 2 stoisk z mała gastronomią w miejscach każdorazowo ustalanych z pracownikami Muzeum.
3. Przygotowanie i prowadzenie sprzedaży posiłków, które obejmować będą:
- dania z grilla: szaszłyki, kiełbasy, steki, golonkę, krupnioki, karczek, kurczak, ziemniaki zapiekane w ziołach.
- dania z grilla: szaszłyki, kiełbasy, steki, golonkę, krupnioki, karczek, kurczak, ziemniaki zapiekane w ziołach.
- potrawy śląskiej kuchni regionalnej: rolady, kluski z modra kapustą, żurek.
- tradycyjne dania kuchni polskiej: bigos, flaczki, fasolkę po bretońsku,
pierogi, placki ziemniaczane, chleb ze smalcem.
- tradycyjne dania kuchni polskiej: bigos, flaczki, fasolkę po bretońsku,
pierogi, placki ziemniaczane, chleb ze smalcem.
- stoisko typu Fast food oferujące: zapiekanki, frytki, hot-dogi, hamburgery.
- stoiska z watą cukrową, goframi i popcornem, napojami zimnymi i
gorącymi tj.: piwo, coca-cola, fanta, sprite, soki, kawa i herbata.
gorącymi tj.: piwo, coca-cola, fanta, sprite, soki, kawa i herbata.
Oferty prosimy przesyłać na adres mail oraz fax: 774572349 do dnia 17 września br.
Odpowiedzi na pytania dot. organizacji imprez udziela Dział Udostępniania i Edukacji pod numerami telefonu 77 457 23 49 lub 77474 30 21 (wew. 114,115, 214) lub mail: edukacja@mwo.internetdsl.pl
Podmiot udostępniający: | MuzeumWsi Opolskiej w Opolu |
Informację wytworzył(a) lub za treść odpowiada: | Ewa Grodek |
Data wytworzenia: | 2010-01-25 |