Przejdź do treści strony Przejdź do menu Przejdź do wyszukiwarki Przejdź do mapy biuletynu
Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
Reset:
Lektor:

Obsługa Gastronomiczna - „XXXIX Jarmark Wielkanocny”

 

Obsługa Gastronomiczna - nabór

W dniu 13 kwietnia  br. w godz. od 10.00 do 18.00 w Muzeum Wsi Opolskiej w Opolu zorganizowana zostanie impreza folklorystyczna pn „XXXIX Jarmark Wielkanocny”
            W związku z powyższym zapraszam do współpracy w zakresie obsługi gastronomicznej, w ramach której oczekujemy:                         

 

 1.       Przygotowanie i ustawienie stoiska gastronomicznego na terenie Muzeum wraz z 
            zapleczem w postaci 200 miejsc siedzących do konsumpcji- stołów, ław, zadaszenia
            oraz koszy na śmieci itp.

2.       Przygotowanie i prowadzenie sprzedaży posiłków, które obejmować będą: 
            - dania z grilla: szaszłyki, kiełbasy, steki, golonkę, krupnioki, karczek oraz kurczaka
            - potrawy śląskiej kuchni regionalnej: rolady, kluski z modra kapustą ,żurek.
            - tradycyjne dania kuchni polskiej: bigos, flaczki, fasolkę po bretońsku,  
            - pierogi, placki ziemniaczane, chleb ze smalcem.
            - stoisko typu Fast food oferujące: zapiekanki, frytki, hot-dogi, hamburgery.

3.       Napoje zimne i gorące: piwo, coca-cola, fanta, sprite, kawa i herbata.

Istnieje możliwość modyfikacji oferty o inne dania, ale tylko po wcześniejszym uzgodnieniu ich  z organizatorem.       

             Jednocześnie informujemy, że niezależnie od powyższej oferty na terenie Muzeum podczas imprezy będzie miała miejsce degustacja chleba wypiekanego w piecu piekarniczym. Ponadto zostaną zaproszeni do handlu w tym dniu oferenci: wyrobów cukierniczych (w tym ciasta, lody, gofry), orzeszków, pieczywa, miodu, waty cukrowej i popcornu a także produktów pszczelich, ziół, przetworów z aronii, olejów, wyrobów wędliniarskich i innych spożywczych produktów itp.

 

            W przypadku zainteresowania naszą propozycją współpracy, proszę o przesłanie stosownej oferty w terminie nieprzekraczalnym - do dnia 24 marca br. W ofercie proszę określić wysokość deklarowanej odpłatności (netto + 23 % Vat ) z tytułu udostępnienia miejsca na prowadzenie działalności gastronomicznej podczas Jarmarku oraz cennik proponowanych potraw. Mile widziany będzie opis prowadzonej działalności gospodarczej wraz z informacją o dotychczasowych obsługiwanych przez Państwa firmę imprezach plenerowych oraz fotografie stoisk.

            W przygotowanej ofercie prosimy także zaproponować rodzaj posiłków jakie Muzeum mogłoby zaoferować zaproszonym zespołom podczas przedsięwzięcia. Prosimy określić w ofercie:
a) propozycję posiłku do 15,00 zł (wraz z napojem ciepłym lub zimnym).
b) ceny kilku zestawów do wyboru (wraz z napojem ciepłym lub zimnym).

Będzie to ok. 50-100 posiłków  wydanych na talon podczas imprezy.

 

          Oferty proszę kierować bezpośrednio na email: sekretariat@muzeumwsiopolskiej.pl, natomiast odpowiedzi na pytania dotyczące współpracy prosimy kierować do Działu Udostępniania i Edukacji pod nr tel. 774572349, 7747433021 (wew. 114,115, 214) lub mail: edukacja@mwo.opole.pl. 

Wartość usługi nie przekracza 14 000 euro, tym samym nie podlega przepisom Ustawy Prawo zamówień publicznych (tj. Dz. U. z 2010 r., nr 113, poz. 759 z poź. zm.).