- ZAMÓWIENIA PUBLICZNE
- Umowy na dostawy i usługi
Obsługa Gastronomiczna - „XXXIX Jarmark Wielkanocny”
Obsługa Gastronomiczna - nabór
W dniu 13 kwietnia br. w godz. od 10.00 do 18.00 w Muzeum Wsi Opolskiej w Opolu zorganizowana zostanie impreza folklorystyczna pn „XXXIX Jarmark Wielkanocny”
W związku z powyższym zapraszam do współpracy w zakresie obsługi gastronomicznej, w ramach której oczekujemy:
1. Przygotowanie i ustawienie stoiska gastronomicznego na terenie Muzeum wraz z
zapleczem w postaci 200 miejsc siedzących do konsumpcji- stołów, ław, zadaszenia
oraz koszy na śmieci itp.
2. Przygotowanie i prowadzenie sprzedaży posiłków, które obejmować będą:
- dania z grilla: szaszłyki, kiełbasy, steki, golonkę, krupnioki, karczek oraz kurczaka
- potrawy śląskiej kuchni regionalnej: rolady, kluski z modra kapustą ,żurek.
- tradycyjne dania kuchni polskiej: bigos, flaczki, fasolkę po bretońsku,
- pierogi, placki ziemniaczane, chleb ze smalcem.
- stoisko typu Fast food oferujące: zapiekanki, frytki, hot-dogi, hamburgery.
3. Napoje zimne i gorące: piwo, coca-cola, fanta, sprite, kawa i herbata.
Istnieje możliwość modyfikacji oferty o inne dania, ale tylko po wcześniejszym uzgodnieniu ich z organizatorem.
Jednocześnie informujemy, że niezależnie od powyższej oferty na terenie Muzeum podczas imprezy będzie miała miejsce degustacja chleba wypiekanego w piecu piekarniczym. Ponadto zostaną zaproszeni do handlu w tym dniu oferenci: wyrobów cukierniczych (w tym ciasta, lody, gofry), orzeszków, pieczywa, miodu, waty cukrowej i popcornu a także produktów pszczelich, ziół, przetworów z aronii, olejów, wyrobów wędliniarskich i innych spożywczych produktów itp.
W przypadku zainteresowania naszą propozycją współpracy, proszę o przesłanie stosownej oferty w terminie nieprzekraczalnym - do dnia 24 marca br. W ofercie proszę określić wysokość deklarowanej odpłatności (netto + 23 % Vat ) z tytułu udostępnienia miejsca na prowadzenie działalności gastronomicznej podczas Jarmarku oraz cennik proponowanych potraw. Mile widziany będzie opis prowadzonej działalności gospodarczej wraz z informacją o dotychczasowych obsługiwanych przez Państwa firmę imprezach plenerowych oraz fotografie stoisk.
W przygotowanej ofercie prosimy także zaproponować rodzaj posiłków jakie Muzeum mogłoby zaoferować zaproszonym zespołom podczas przedsięwzięcia. Prosimy określić w ofercie:
a) propozycję posiłku do 15,00 zł (wraz z napojem ciepłym lub zimnym).
b) ceny kilku zestawów do wyboru (wraz z napojem ciepłym lub zimnym).
Będzie to ok. 50-100 posiłków wydanych na talon podczas imprezy.
Oferty proszę kierować bezpośrednio na email: sekretariat@muzeumwsiopolskiej.pl, natomiast odpowiedzi na pytania dotyczące współpracy prosimy kierować do Działu Udostępniania i Edukacji pod nr tel. 774572349, 7747433021 (wew. 114,115, 214) lub mail: edukacja@mwo.opole.pl.
Wartość usługi nie przekracza 14 000 euro, tym samym nie podlega przepisom Ustawy Prawo zamówień publicznych (tj. Dz. U. z 2010 r., nr 113, poz. 759 z poź. zm.).