- ZAMÓWIENIA PUBLICZNE
- Umowy na dostawy i usługi
Obsługa gastronomiczna podczas XVII Jesiennych Targów Sztuki Ludowej. Targów Pszczelarskich w dn. 7.10.2012
W ramach obsługi gastronomicznej oczekujemy:
- tradycyjne dania kuchni polskiej: bigos, flaczki, fasolkę po bretońsku, pierogi, placki ziemniaczane, chleb ze smalcem, grochówkę.
- napoje zimne i gorące tj.: piwo, soki, kawa i herbata.
c) Przygotowanie porcji obiadowych dla zespołów folklorystycznych i obsługi imprezy, rozliczanych z organizatorem na podstawie talonów. Prosimy o wycenę przykładowego zestawu obiadowego.
Jednocześnie informujemy, że niezależnie od powyższej oferty na terenie Muzeum podczas imprezy będzie miała miejsce degustacja chleba wypiekanego w piecu piekarniczym. Ponadto zostali zaproszeni do handlu w tym dniu oferenci: wyrobów cukierniczych, orzeszków, pieczywa, miodu i produktów pszczelich, ziół, przetworów z aronii, olejów, wyrobów wędliniarskich itp.
Odpowiedzi na pytania dot. organizacji imprez udziela Dział Udostępniania i Edukacji pod numerami telefonu 77 457 23 49 lub 77 474 30 21 (wew. 114,115, 214) lub mail: edukacja@mwo.internetdsl.pl
nowa podstrona, dodana 2012-08-23
Podmiot udostępniający: | Muzeum Wsi Opolskiej |
Informację wytworzył(a) lub za treść odpowiada: | Ewa Olbryt |
Data wytworzenia: | 2012-08-23 |